...

Hertz HCP 2MX

299,00

Levertijd: Vóór 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Artikelnummer: HCP 2MX Categorieën: , ,

Beschrijving

2 Kanaals marine versterker

De HCP 2 MX  -mariene versterker heeft een compact ontwerp dat klaar is om de open wateromgeving het hoofd te bieden , en biedt tonnen schoon vermogen. Het koellichaam van de HCP M is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium , een materiaal dat ongeëvenaard is qua lichtheid, robuustheid en warmteafvoer. Om de grootte tot een minimum te beperken, zijn de vermogenstransistoren tussen de printplaat en de bovenzijde van het koellichaam geplaatst waar warmte wordt verzameld.

De opgebouwde warmte wordt vervolgens naar de speciale dissipatie “vleugels” langs de zijkant van de versterker geleid. Zowel de Pre-In- als de Speaker-In-ingangen zijn voorzien van een speciaal gebalanceerd circuit , dat zorgt voor een hoge afwijzing van elektromagnetische interferenties voor ruisvrije resultaten.

De HCP Mversterkers crossover sectie zorgen voor extreme flexibiliteit: volledig instelbare Lo-pass, Hi-pass filters met 12 dB/Oct. en 24 dB/okt. hellingen volgens het versterkermodel; Bass Boost is ook beschikbaar om lage frequenties te verbeteren. Meer specifiek beschikt de HCP 2 MX over Hi-Pass voorversterkte uitgangen, die de mogelijkheid bieden om een ​​Band-Pass op de voorwoofer te creëren.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Product: Versterker
Aantal kanalen:  2
Vermogen: 220 W RMS x 2
Impedantie (Ohm): 2
Frequentiebereik: 10 Hz – 65 kHz
Afmetingen (LxBxH): 315 x 190 x 50 mm

 

Heb je vragen over het upgraden van je geluid? Wij helpen je graag. Neem gerust contact met ons op en laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

  • Telefoon: 085 273 36 25
  • E-mail: info@caraudiolimburg.nl
  • WhatsApp: +31852733625

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn dagelijks geopend van 13.30u tot 17.00u.

ONTDEK HET NU