...
Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

Navigatie voor je camper

Navigatie voor je camper kopen? Car Audio Limburg heeft een uitgebreid assortiment navigaties voor campers. Je zult er wellicht niet zo snel bij stilstaan, maar navigaties die speciaal gemaakt zijn voor campers kunnen je veel meer op weg helpen dan normale navigaties.

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Voordelen van navigatie voor campers

Camper-navigaties beschikken over meerdere functies die normale navigaties niet hebben.

  1. Ten eerste houdt een navigatiesysteem voor de camper rekening met de grootte van je camper. De afmetingen van je camper kun je invoeren in het systeem. Gebaseerd op de afmetingen van je camper, zal een camper navigatie een geschikte route zoeken waar je camper veilig doorheen past. Dit houdt in dat te smalle wegen, steile hellingen, lage tunnels en nauwe doorgangen vermeden zullen worden op je route.
  2. Daarnaast verschaffen navigatiesystemen voor campers ook bruikbare informatie over camperplaatsen, campings en andere faciliteiten. Zo kun je binnen no-time een plekje vinden om te overnachten of wat te eten te halen.

Ontspannen onderweg met navigatie voor je camper

Je wilt natuurlijk rustig en ontspannen met je camper onderweg kunnen gaan en je wilt al helemaal geen problemen tegenkomen. Daarom hebben wij alleen maar topmerken in het assortiment. Pioneer en Alpine zijn de meest verkochte toestellen. Heel veel mensen zijn daar al jaren zeer tevreden over.

Camper camera en audio upgrades

Je kunt je camper niet alleen met een navigatie voor campers upgrades, maar ook met camera’s. Aangezien een camper van groot formaat is, is het geen overbodig luxe om meer zicht te hebben als je ermee achteruit rijdt. Een camper camera is hier de perfecte accessoire voor!

Vragen over navigatie voor campers

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden over camper navigaties of een van onze andere producten? We helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via het e-mailadres info@caraudiolimburg.nl, telefoonnummer +31 (0)85 273 36 25 of WhatsApp +31 (0)85 273 36 25.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!
37