...

CarPlay

Bij Car Audio Limburg vind je een breed assortiment aan Carplay mogelijkheden in je auto.
Carplay zorgt voor meer rijcomfort. Je kan gebruik maken van allerlei verschillende apps zoals Spotify, Deezer, Google Maps, Flitsmeister en WhatsApp met spraakfunctie.
Zo stream je eenvoudig muziek, gebruik je jouw favoriete navigatie-app en kun je binnenkomende berichtjes beluisteren. Het voordeel van Carplay is dat je deze apps kan gebruiken zonder je telefoon in de hand te hoeven nemen. Dit zorgt voor een betere rijervaring en meer veiligheid op de weg.

Carplay voor alle auto’s

Kies bijvoorbeeld voor Carplay voor Mercedes, zodat je onbezorgd en draadloos kunt verbinden met je apps. Een andere variant is de Carplay voor BMW. Hiermee verhoog je het rijcomfort van jouw sportieve wagen. Dit zijn aftermarket multimediasystemen met een CarPlay functie. Het is zelfs voor veel voertuigen ook mogelijk om Carplay te creëren op het originele scherm.

Carplay zorgt ervoor dat je met meer plezier in je auto gaat rijden. Om dit toe te lichten hebben wij de voordelen op een rijtje gezet:

  • Tijdens het rijden kun je jezelf volledig focussen op de omstandigheden op de weg
  • Via het touchscreen is het systeem makkelijk te bedienen
  • Je kan altijd naar je favoriete muziek luisteren via o.a. Youtube Music, Deezer of Spotify
  • Je kunt makkelijk navigeren aan de hand van gratis apps op je telefoon zoals Google Maps
  • Je blijft op de hoogte van verschillende meldingen en berichten op je telefoon
  • Je blijft op de hoogte van actuele verkeersupdates en files met bijvoorbeeld Flitsmeister

Carplay in laten bouwen in jouw auto

Bij Car Audio Limburg kun je ook gebruik maken van de inbouwservice. Dit zorgt ervoor dat je zelf niet aan de slag hoeft te gaan met alle ingewikkelde aansluitingen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes en veilig wordt gemonteerd. Wil je jouw auto graag uitbreiden met Carplay? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan gaan wij op zoek naar de geschikte oplossing.

 

Contactformulier CarPlay
×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!