Audio upgrade Audi

Heb je een Audi, maar ben je niet tevreden over het muziek van je auto? Ga voor een audio upgrade voor je Audi bij Car Audio Limburg. Als auto audio specialist hebben wij ervaren dat de originele speakers in een Audi niet het resultaat leveren dat we gewend zijn. Het speelt redelijk, bij de uitgebreidere sets zoals Bose of B&O zeker beter, maar nog steeds niet op een niveau waar we blij van worden. Vaak missen wij het samenspel, de dynamiek, finesse en uiteindelijk het luisterplezier. Car Audio Limburg heeft diverse sound pakketten als oplossing hiervoor. Een audio upgrade voor jouw Audi? Wij houden rekening met jouw smaak en voorkeur. Wij werken met de bekende merken als Audison, Alpine, Boxmore en Match. Deze pakketten worden professioneel door ons gemonteerd.

Wij hebben niet alleen audio upgrades voor Audi, maar ook voor andere merken. Zo hebben we audio upgrade pakketten voor BMW, Landrover, Mercedes, Porsche, Tesla en Volkswagen.

Audi-Audio-Upgrade-2-1024x519

Audio upgrade Audi pakketten

Audi heeft een diversiteit aan autotypes met elk zijn eigen geluidsinstallatie. Hierdoor is advies op maat nodig. Onderstaande pakketten zijn een voorbeeld van de oplossingen die wij je kunnen bieden.

Sound pakket 1 € 799,-

 • Basispakket ongewijzigd
 • Toevoeging compacte externe subwoofer met 800 Watt versterker

Sound pakket 2 € 1.749,-

 • Vervanging voor- en achter speakers 
 • Toevoeging DSP versterker 
 • Toevoeging akoestische isolatie 

Sound pakket 3 € 2.999,-

 • Vervanging high end voor- en achter speakers 
 • Toevoeging high end DSP versterker 
 • Toevoeging high end akoestische isolatie 
 • Toevoeging high end externe subwoofer

 

Navigatiesysteem voor je Audi

Ben je niet alleen geïnteresseerd in een audio upgrade voor je Audi, maar ook in de navigatietoestellen? Car Audio Limburg heeft ook diverse navigatiesystemen voor Audi. Kijk snel verder en ontdek welke bij jouw auto en voorkeuren past.

Ben je geïnteresseerd in een audio upgrade? 

We helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer +31 (0)85 273 36 25 of via WhatsApp +31 (0)85 273 36 25. Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.


  ×

  Vandaag zijn we gesloten!

  Voor al je vragen verwijzen we je naar onderstaand contactformulier.

  Neem contact op