...

Audio upgrade voor je auto


Bij Car Audio Limburg beschikken we over een zeer uitgebreid assortiment om de audio van je auto een upgrade te geven. De auto’s van tegenwoordig blijven zich steeds verder ontwikkelen. Car Audio Limburg gaat hier volledig in mee door je auto te voorzien van een juiste audio upgrade. We groeien mee met de technologische ontwikkelingen. Bij Car Audio Limburg gebruiken we de nieuwste apparatuur voor je auto, zodat jij kan genieten van optimale geluidskwaliteit. Wij weten namelijk hoe fijn het is om in de auto te genieten van je eigen favoriete muziek.

Audio upgrade voor verschillende merken


Car Audio Limburg werkt samen met verschillende topmerken zoals Boxmore, Focal, Hertz en Audison. Dit zijn merken die topkwaliteit garanderen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar voor je auto. Zo is er altijd iets te vinden voor jouw behoefte en budget. Daarnaast bieden wij een upgrade aan voor verschillende automerken zoals Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen.

Audio upgrade laten inbouwen in je auto


Vind je het lastig om de het audio systeem zelf in te bouwen in de auto? Dat is helemaal geen probleem. Met onze inbouwservice zorgen wij ervoor dat de speakers in je auto worden ingebouwd zonder dat je jezelf ergens zorgen over hoeft te maken. Daarnaast geven wij ook advies over de upgrade die het beste past bij jouw auto. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een versterker, speaker of subwoofer klinkt het geluid in jouw auto beter dan eerst.

Vragen over de mogelijkheden?


Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw auto? Wij helpen je graag. Neem vooral contact met ons op.
×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!
14