...
Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

BMW navigatie

Bent je op zoek naar navigatie voor je BMW? Car Audio Limburg heeft een veel verschillende keuzes als het gaat om BMW navigatie. BMW is zichzelf al decennia lang aan het ontwikkelen. Ook zijn constant bezig om mee te gaan met de ontwikkelingen van de navigatiesystemen voor je BMW. We beschikken over navigatiesystemen voor verschillende modellen van de BMW. Zo hebben wij navigatie oplossingen voor de BMW 1 serie, 2 serie, 3 serie, 5 serie, X3, X5, Z4 en meer. Naast de navigatie, leveren wij ook alle bijbehorende accessoires. Zo leveren wij een complete navigatie voor je geliefde BMW.

De voordelen van BMW navigatie

De laatste Android navigatie modellen voor BMW beschikken over het nieuwste Android systeem. Deze hebben meer opslag en geheugen en wordt geleverd met de draadloze carplay dongle. Het nieuwste BMW navigatiescherm is voorzien van HD beeldkwaliteit, waardoor er zelfs bij sterk zonlicht een goede weergave is. Car Audio Limburg biedt kwalitatief hoogstaande producten tegen scherpe prijzen.

Het kan zijn dat jouw BMW niet beschikt over Apple Carplay of Android auto. Dan is de Android navigatie voor BMW de oplossing voor jouw auto. Wij voegen dan niet alleen dit systeem toe aan je auto, maar zorgen er ook voor dat dit op een modern groot scherm wordt weergegeven. Dit scherm is te bedienen met originele knop in het middenconsole of via touchscreen. Daarnaast geniet je ook van:

  • Apple Carplay en Android Auto voor elke software omgeving;
  • Ingebouwde bluetooth en WiFi;
  • Handsfree bellen op een veilige manier;
  • Genieten van je favoriete muziek via bijvoorbeeld Spotify of Deezer.

BMW navigatie laten inbouwen

Wij begrijpen dat niet iedereen even handig is om zelf de BMW navigatie te plaatsen. Wij zorgen er daarom voor dat de BMW navigatie op professionele wijze wordt gemonteerd in jouw auto met onze inbouwservice. Zo zorg je voor maximaal gebruiksgemak en profiteer je van:

  • 1 jaar lang inbouwgarantie;
  • Gegarandeerde nette afwerking en werkende apparatuur;
  • Eenmalige kosten voor kabels, toebehoren en installatie.

Wij helpen je graag

Heb je vragen of zoek je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer +31 (0)85 273 36 25 of via WhatsApp +31 (0)85 273 36 25. Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!
45