...
Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

Toont alle 5 resultaten

Android BMW navigatie X1 Serie

Android navigatie BMW X1 Serie kopen? Car Audio Limburg heeft een uitgebreid assortiment Android navigatie/inbouwnavigatie toestellen voor de BMW X1-serie. Niet alleen de BMW heeft zich decennialang ontwikkeld. Ook wij groeien al jaren mee met de software varianten van de navigatie/inbouwnavigatie modellen. Passend bij je BMW en met behoud van alle functies heeft Car Audio Limburg legio Android-producten in huis die naadloos passen, zoals de BMW navigatie X1 Serie. We hebben navigatietoestellen in verschillende prijsklassen en mogelijkheden. Voor elke beurs hebben wij een oplossing.

De voordelen van inbouw navigatie

Je auto verrijken met een navigatie-oplossing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk maar eens onze Big Screen BMW 10.25 inch automodellen, een van onze Android BMW navigatie X1 Serie modellen. Onze Android toestellen hebben verschillende voordelen zoals:

  • Apple Carplay en Android Auto voor elke software omgeving;
  • Ingebouwde bluetooth en WiFi;
  • Handsfree bellen;
  • Genieten van je favoriete muziek via bijvoorbeeld Spotify of Deezer.

Niet tevreden over het originele geluid van je BMW? Dan ben je niet de enige. BMW staat bekend om zijn dynamiek en kwaliteit, maar het originele audiosysteem scoort vaak onvoldoende. Bekijk de mogelijkheden van onze audio upgrades voor meer rijplezier.

Ook voor de BMW 6 Serie en X6 Serie kun je bij ons terecht.

Limburgse inbouwspecialist voor je BMW X1 Serie

Heb je geen technische handjes en wil je liever dat wij het voor je inbouwen? Geen probleem, Car Audio Limburg doet dat al jaren op professionele wijze. Met de inbouwservice profiteer je van:

  • 1 jaar lang inbouwgarantie;
  • Wij regelen het voor je: de aanschaf van het product en alle toebehoren;
  • Gegarandeerde nette afwerking, werkende apparatuur en een perfecte oplevering.

Wij helpen je graag

Heb je vragen of zoek je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer +31 (0)85 273 36 25 of via WhatsApp +31 (0)85 273 36 25. Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.

Meer over BMW X1 Serie

De BMW X1 is een compacte SUV van BMW, geïntroduceerd in 2009. De X1 is het vierde model naast de X3, X5 en X6 en het is de eerste BMW die in Nederland, VDL Nedcar Born, gefabriceerd werd. De eerste generatie, de E84, werd gepresenteerd in 2009. In 2013 kreeg zowel het interieur als het exterieur een facelift.

De tweede generatie, de F48, werd in 2016 geïntroduceerd. Beide types hebben natuurlijk een storm aan ontwikkelingen doorgemaakt. Je zou rustig kunnen stellen dat er een ware aardverschuiving aan technieken, software varianten en mogelijkheden heeft plaatsgevonden binnen de ontwikkeling van de BMW X1 serie. Zo is alleen al de bestaande software omgeving 3 keer gewijzigd van CIC naar NBT en tenslotte naar EVO.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!
5