...

Veiligheid


Het beveiligen van je auto is tegenwoordig geen overbodige luxe. Bij Car Audio Limburg bieden wij de meest innovatieve middelen voor de beveiliging van je auto. Zo zorg je ervoor dat je jouw auto overal met een gerust hart achter kan laten.

AUTOBEVEILIGING ONDERWEG

Diefstal is natuurlijk erg vervelend en kan worden voorkomen door een goed alarmsysteem in de auto te plaatsen. Echter wil je als bestuurder ook graag met een gerust hart de weg op. Tegenwoordig is een dashcam ofwel dashboardcamera heel normaal. Dit is een manier om je auto te beveiligen tijdens het rijden. Een dashcam is een camera die je boven je dashboard, op je zijruiten of op de achterruit van je voertuig kan plaatsen. Deze camera filmt alles wat er om je heen gebeurt. Ook als er een ongeluk of iets anders met je voertuig plaatsvindt. Doordat de dashcam alles heeft vastgelegd op camera, heb je bewijs om aan te voeren bij de verzekeringsmaatschappij. Kortom: een dashcam is de ideale autobeveiliging tijdens het besturen van een voertuig.

Om veilig achteruit te rijden met je auto, zijn achteruitrijcamera's of parkeersensoren een geweldige oplossing. Wat jij niet ziet, kan door de camera naadloos worden getoond. De parkeersensoren geven een signaal af, wanneer je te dicht op een object af rijdt tijdens het parkeren. Zo voorkom je onnodige schades.

INBOUWSERVICE

Bij Car Audio Limburg kunnen we je helpen bij het installeren en inbouwen van deze uitbreidingen. Met onze inbouwservice ben je gegarandeerd van een nette afwerking en perfecte oplevering.

Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we jou kunnen helpen met de keuze.
×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn dagelijks geopend van 13.30u tot 17.00u.

ONTDEK HET NU
33