...
Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

Mercedes navigatie

Is de navigatie in je Mercedes verouderd en ben je op zoek naar vervanging? Car Audio Limburg heeft genoeg keuze op het gebied van Mercedes navigatie. De auto’s van Mercedes ontwikkelen zich constant, dit betekent dat de navigatiesystemen ook mee ontwikkelen. We hebben een ruim assortiment aan navigatiesystemen voor je Mercedes. Zo hebben we oplossingen voor Mercedes A klasse, B Klasse, C klasse, CLA klasse, S klasse en meer. Daarnaast leveren wij ook alle bijbehorende accessoires zoals een dongle, een DAB antenne, achteruitrijcamera’s, dashcam enzovoort. Zo beschik je altijd over het totale pakket wat past bij jouw wensen en behoeften.

De voordelen van Mercedes navigatie

De nieuwe navigatiesystemen beschikken over de nieuwste Android software. Deze zijn volledig draadloos te bedienen aan de hand van een dongle en hebben meer opslag en geheugen. De nieuwe Mercedes navigatiesystemen beschikken ook over een groot HD scherm met goede beeldkwaliteit. Zelfs met sterk zonlicht is alles op het scherm nog goed te zien.

Nog niet alle modellen van Mercedes beschikken over Apple Carplay of Android auto. Toch kunnen de navigatiesystemen worden geplaatst in jouw Mercedes. We voegen dan niet alleen een navigatiesysteem toe aan je auto, maar ook Android auto of Apple Carplay. Dit wordt geïntegreerd in je huidige systeem, zodat je gebruik kan blijven maken met de originele middenconsole of via het touchscreen. We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Gebruik maken van de functionaliteiten van Apple Carplay en Android Auto;
  • Ingebouwde bluetooth en WiFi;
  • Veilig handsfree bellen;
  • Genieten van je favoriete muziek op Deezer of Spotify.

Mercedes navigatie laten inbouwen

Het kan bij sommige modellen lastig zijn om de mercedes navigatie zelf in te bouwen. Je kan er dan voor kiezen om gebruik te maken van onze inbouwservice. Wij zorgen ervoor dat de Mercedes navigatie netjes in jouw auto wordt geplaatst. Met de inbouwservice profiteer je van:

  • 1 jaar lang inbouwgarantie;
  • Gegarandeerde nette afwerking en werkende apparatuur;
  • Eenmalige kosten voor kabels, toebehoren en installatie.

Wij helpen je graag

Heb je vragen of zoek je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer +31 (0)85 273 36 25 of via WhatsApp +31 (0)85 273 36 25. Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!
39