...
Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

Toont alle 2 resultaten

Android navigatie BMW 6 Serie

Ben jij op zoek naar een BMW 6 Serie navigatie? Bij Car Audio Limburg hebben we een uitgebreid assortiment navigatie toestellen voor de BMW 6 Serie. Niet alleen BMW heeft zich decennialang ontwikkelt, ook wij groeien al jaren mee met de software varianten van de navigatie/inbouwnavigatie modellen. Onze Android navigatie toestellen passen perfect in je BMW. En je hoeft niet bang te zijn voor verlies van de huidige beschikbare functies. Wij zorgen dat je deze kan behouden. Deze BMW 6 serie navigatie is beschikbaar in verschillende prijsklassen en biedt verschillende mogelijkheden. Zo hebben we bij Car Audio Limburg een navigatietoestel voor iedereen.

De voordelen van inbouw navigatie

Zoek je de beste BMW 6 Serie navigatie? Wij bieden diverse navigatie-oplossingen aan. Onze Android toestellen hebben verschillende voordelen zoals:

  • Apple Carplay en Android Auto voor elke software omgeving;
  • Ingebouwde bluetooth en WiFi;
  • Handsfree bellen op een veilige manier;
  • Genieten van je favoriete muziek via bijvoorbeeld Spotify of Deezer.

De limburgse inbouwspecialist voor je BMW 6 serie navigatie

Zie je op tegen het inbouwen van je BMW 6 serie navigatie? Bij Car Audio Limburg kunnen wij je hiermee helpen. Met de uiterste professionaliteit bouwen wij al jaren navigatietoestellen in. Met de inbouwservice profiteer je van:

  • 1 jaar lang inbouwgarantie;
  • Wij regelen het voor je: de aanschaf van het product en alle toebehoren;
  • Gegarandeerde nette afwerking, werkende apparatuur en een perfecte oplevering.

Ook voor navigatiesystemen in een BMW 3 Serie of 5 Serie kun je bij ons terecht.

Wij helpen je graag

Heb je vragen of zoek je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer +31 (0)85 273 36 25 of via WhatsApp +31 (0)85 273 36 25. Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.

Meer over de BMW 6 Serie

In 1976 verscheen het eerste BMW 6-serie model: de E24. Hij volgde de E9 coupe op. In 1989 werd gestopt met de productie van de BMW 6-serie omdat de kwaliteit matig was. Pas in 2003 vond een herstart plaats met de E64, E65 modellen; de tweede generatie.

De derde generatie BMW 6-serie F12, F13, F06 startte in 2011 als opvolger van de E63, E64 modellen. Eerst werd de cabriolet versie gepresenteerd. Een half jaar later de coupe versie. In 2012 werd de M6 geïntroduceerd. In 2015 kregen alle modellen een kleine facelift.

Al deze types en modellen hebben natuurlijk een storm aan ontwikkelingen doorgemaakt. Je zou rustig kunnen stellen dat er een ware aardverschuiving aan technieken, software varianten en mogelijkheden heeft plaatsgevonden binnen de ontwikkeling van de BMW 6 serie. Zo is alleen al de bestaande software omgeving 2 keer gewijzigd van CIC naar NBT.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!
2