...
Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

Toont alle 2 resultaten

Android BMW navigatie Z4 Serie

Upgrade je BMW Z4 met de Android navigatie BMW Z4 serie! Car Audio Limburg ontwikkelt al jarenlang de nieuwste software varianten van de navigatietoestellen speciaal voor jouw BMW. De BMW navigatie Z4 Serie sluit naadloos aan op de BMW Z4. Daarbij worden alle functies van je auto behouden. Car Audio Limburg biedt navigatiestoestellen, zoals de BMW navigatie Z4 Serie, aan in verschillende prijsklassen en met verschillende mogelijkheden.

Voordelen van de BMW navigatie Z4 Serie

Wil je weten wat onze navigatietoestellen kunnen toevoegen aan jouw rijervaring en auto? Met een Android BMW navigatietoestel voor de Z4 kun je:

  • Apple Carplay en Android Auto op een geavanceerde manier gebruiken;
  • Veilig handsfree bellen door de ingebouwde bluetooth en WiFi;
  • Je favoriete muziek luisteren via o.a. Spotify, Waze of Deezer;
  • Je smartphone beeldscherm op de navigatie projecteren;
  • Een achteruitrijcamera installeren;
  • Verschillende navigatie applicaties installeren.

Wil je niet alleen een nieuw navigatietoestel, maar ben je ook op zoek naar een audiosysteem voor je BMW Z4? Car Audio Limburg heeft ook audio upgrades voor je auto. We hebben drie verschillende pakketten voor audio upgrades. Zo kun je zelf bepalen wat het beste bij jouw past. Met een audio upgrade zorg je voor meer balans in de frequentie niveaus en een gedetailleerdere HIFI-beleving. Kies voor een audio upgrade en geniet van een beter geluid en meer rijplezier!

Ook voor andere BMW modellen kun je bij ons terecht. Bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden voor de BMW 6 Serie of X1 Serie.

BMW navigatie Z4 Serie zorgeloos installeren in jouw BMW

Heb je geen technische handjes en wil je liever dat wij het navigatietoestel voor je inbouwen? Wij staan voor je klaar met onze inbouwservice! Car Audio Limburg bouwt al jaren navigatietoestellen in! Wij regelen alles:

  • De aanschaf van het product en alle toebehoren;
  • Een volledig afgewerkte en passende montage;
  • Perfecte oplevering;
  • 1 jaar garantie op de inbouwservice.

Wij helpen je graag

Heb je vragen of zoek je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer +31 (0)85 273 36 25 of via WhatsApp +31 (0)85 273 36 25. Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.

Meer over de BMW Z4 Serie

Deze populaire sportwagen is zowel in coupe- als roadster uitvoering verkrijgbaar. De codenaam van de eerste Z4 was BMW E85. Deze werd tot 2008 geproduceerd. Vanaf 2009 werd een nieuw model Z4 met de codenaam E89 geïntroduceerd. Beide types hebben natuurlijk een storm aan ontwikkelingen doorgemaakt.

Je zou rustig kunnen stellen dat er een ware aardverschuiving aan technieken, software varianten en mogelijkheden heeft plaatsgevonden binnen de ontwikkeling van de BMW Z4 serie. Alleen de bestaande software omgeving is nooit gewijzigd: CIC.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!
2