...
Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

Toont alle 8 resultaten

Android navigatie BMW 5 Serie

Voor een uitgebreid assortiment navigatie toestellen voor de BMW 5 Serie ben je bij Car Audio Limburg aan het juiste adres. Bij BMW is er een constante ontwikkeling te zien. Bij Car Audio Limburg doen wij niks anders, wij groeien mee met Android software varianten van navigatiesystemen voor de BMW 5 Serie. Onze Android navigatie toestellen passen perfect in je BMW met behoud van alle huidige functies. De inbouw navigatie is beschikbaar in verschillende prijsklassen en biedt mogelijkheden. Zo is er een navigatie-oplossing voor iedereen.

DE VOORDELEN VAN INBOUW NAVIGATIE

Voor de juiste BMW 5 serie navigatie kan je bij Car Audio Limburg terecht. Onze Android toestellen hebben verschillende voordelen zoals:

  • Apple Carplay en Android Auto voor elke software omgeving;
  • Ingebouwde bluetooth en WiFi;
  • Handsfree bellen op een veilige manier;
  • Genieten van je favoriete muziek via bijvoorbeeld Spotify of Deezer.

De limburgse inbouwspecialist voor je BMW 5 serie navigatie

Ben je zelf niet heel handig en heb je hulp nodig bij het inbouwen van je BMW 5 serie navigatie? Wij kunnen je helpen. Navigatietoestellen inbouwen doen wij al jaren met uiterste professionaliteit. Met de inbouwservice profiteer je van:

  • 1 jaar lang inbouwgarantie;
  • Wij regelen het voor je: de aanschaf van het product en alle toebehoren;
  • Gegarandeerde nette afwerking, werkende apparatuur en een perfecte oplevering.

Ook voor BMW 3 Serie en X1 Serie kun je bij ons terecht.

Wij helpen je graag

Heb je vragen of zoek je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer +31 (0)85 273 36 25 of via WhatsApp +31 (0)85 273 36 25. Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.

Meer over de BMW 5 Serie

BMW 5 serie is een luxe Sedan van het Duitse automerk BMW die al sinds 1972 op de automarkt verkrijgbaar is. Een sportieve, degelijke auto, met een geweldig rijcomfort, die inmiddels al aan zijn 7e generatie toe is: Een waar succesverhaal.

In 2003 lanceerde BMW de 5e generatie van de 5-serie; de welbekende E60, E61. Een jaar later kwam de E61 Touring uit en in 2005 volgde de M5. In 2007 kreeg de E60, E61 een facelift. Medio 2010 ging de productie van de 6e generatie, de F10, F11, F07 van start, te beginnen met de Sedan uitvoering.

Eind 2010 is ook de Stationwagen, ofwel Touring met codenaam F11 in productie gegaan. Daar kwamen later de Gran Turismo met de codenaam F07 en de M5 bij. In 2016/2017 werd de 7e generatie geproduceerd. Deze generatie is enkel beschikbaar al Sedan (G30) en Stationwagen (G31).

Later in het jaar werd de M5 (F90) uitgebracht. In 2020 kregen de wagens een facelift. Al deze types en modellen hebben natuurlijk een storm aan ontwikkelingen doorgemaakt. Je zou rustig kunnen stellen dat er een ware aardverschuiving aan technieken, software varianten en mogelijkheden heeft plaatsgevonden binnen de ontwikkeling van de BMW 5 serie.

Zo is alleen al de bestaande software omgeving 3 keer gewijzigd van CIC, naar CCC en tenslotte naar NBT.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn dagelijks geopend van 13.30u tot 17.00u.

ONTDEK HET NU
8