...
Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

Toont alle 10 resultaten

Android navigatie BMW 3 Serie

Car Audio Limburg heeft een uitgebreid assortiment navigatie toestellen voor de BMW 3 Serie. BMW ontwikkelt zich al decennialang en bij Car Audio Limburg groeien wij mee met Android software varianten van navigatiesystemen voor de BMW 3 Serie. De Android navigatie-oplossingen passen naadloos bij je BMW met behoud van alle huidige functies. Dit allemaal in verschillende prijsklassen en mogelijkheden. Zo is er voor elke beurs een oplossing.

DE VOORDELEN VAN INBOUW NAVIGATIE

Bij Car Audio Limburg ben je aan het juiste adres voor je BMW 3 serie navigatie. Met onze Android toestellen benut je voordelen zoals:

  • Apple Carplay en Android Auto voor elke software omgeving;
  • Ingebouwde bluetooth en WiFi;
  • Handsfree bellen op een veilige manier;
  • Genieten van je favoriete muziek via bijvoorbeeld Spotify of Deezer.

Niet tevreden over het originele geluid van je BMW? Dan ben je niet de enige. BMW staat bekend om zijn dynamiek en kwaliteit. Maar het originele audiosysteem scoort vaak onvoldoende. Veel rijgeluiden die storend werken, weinig balans in de frequenties niveaus, geen gedetailleerde HIFI-beleving. Met onze audio upgrades geniet je van beter geluid voor meer rijplezier.

NAVIGATIE ZORGELOOS INBOUWEN IN JOUW BMW 3 Serie

Heb je geen technische handjes en wil je liever dat wij bij Car Audio Limburg jouw BMW 3 navigatie inbouwen? Geen probleem, wij doen dit al jaren op een professionele manier. Met de inbouwservice profiteer je van:

  • 1 jaar lang inbouwgarantie;
  • Wij regelen het voor je: de aanschaf van het product en alle toebehoren;
  • Gegarandeerde nette afwerking, werkende apparatuur en een perfecte oplevering.

Ook voor BMW 5 Serie en 6 Serie hebben wij diverse navigatie-oplossingen.

Wij helpen je graag

Heb je vragen of zoek je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer +31 (0)85 273 36 25 of via WhatsApp +31 (0)85 273 36 25. Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.

Een stukje geschiedenis van de BMW 3 Serie

De BMW 3 serie is een middenklasser van het Duitse automerk BMW die al sinds 1975 op de automarkt verkrijgbaar is. Een sportieve, degelijke auto, met een geweldig rijcomfort, die inmiddels al aan zijn 7e generatie toe is: Een waar succesverhaal.

In 1998 lanceerde BMW de welbekende E46 in diverse uitvoeringen zoals een Cabrio, Coupé en de Compact. In 2005 kwam de 3 Serie E90, E91 en E92 op de markt. Dit in een Sedan en Stationwagen uitvoering. Later bracht men de Coupé E92 en Cabrio E93 variant uit. En natuurlijk niet te vergeten de snelle M3 sportauto.

Vanaf 2012 lanceerde BMW de F30, F31, F34. Ook deze types werden in een Sedan, Stationwagen en GT-versie geproduceerd. Voor de F35 lanceerde BMW zelfs een versie met een langere wielbasis.

Al deze types en modellen hebben natuurlijk een storm aan ontwikkelingen doorgemaakt. Je zou rustig kunnen stellen dat er een ware aardverschuiving aan technieken, software varianten en mogelijkheden heeft plaatsgevonden binnen de ontwikkeling van de BMW 3 serie.

Zo is alleen al de bestaande software omgeving 4 keer gewijzigd van CIC naar CCC, NBT en tenslotte de EVO-omgeving.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!
10