...
Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

Toont alle 2 resultaten

Android navigatie BMW X6 Serie

Op zoek naar een inbouw navigatie voor jouw BMW X6 Serie? Car Audio Limburg heeft een uitgebreid assortiment Android navigatie/inbouwnavigatie toestellen voor de BMW X6-serie. BMW ontwikkelt zich al decennia lang. Ook wij groeien al jaren mee met de software varianten van de verschillende navigatie/inbouwnavigatie modellen. Met een Android BMW navigatie X6 Serie behoud je alle functies van je auto en sluit het systeem naadloos aan. We bieden navigaties aan in verschillende prijsklassen en met verschillende mogelijkheden.

Alleen de beste BMW navigatie X6 serie?

Natuurlijk wil je de beste BMW navigatie voor je X6. Deze kun je kopen bij Car Audio Limburg. De navigatietoestellen voor de BMW X6 hebben verschillende voordelen:

  • Geavanceerde oplossing met Apple Carplay en Android Auto;
  • Ingebouwde Bluetooth en WiFi: zo kun je veilig handsfree bellen;
  • Genieten van je favoriete muziek via o.a. Spotify, Waze of Deezer;
  • Je smartphone beeldscherm op de navigatie;
  • Mogelijkheid om een achteruitrijcamera te installeren;
  • Keuze uit verschillende gratis en betaalde navigatie applicaties.

Niet tevreden over het originele geluid van je BMW? Alhoewel BMW voor kwaliteit en dynamiek staat, is het geluid van de originele audiosysteem niet indrukwekkend. Wil je naast een BMW navigatie voor je X6 ook een audio-upgrade? Bekijk dan onze BMW audio upgrades. Car Audio Limburg heeft verschillende sound pakketten, waardoor je het geluid in je auto flink kunt verbeteren. Een beter geluid geeft meer rijplezier!

Inbouwen van Android BMW navigatie X6 Serie

Car Audio Limburg plaatst zorgvuldig jouw Android BMW navigatie X6 Serie in je auto met goede kwaliteit apparatuur. Car Audio Limburg regelt de aanschaf van het toestel en alle toebehoren. Verder profiteer je van:

  • 1 jaar lang inbouwgarantie;
  • Volledig afgewerkte en passende montage en werkende apparatuur;
  • Wij regelen het voor je: de aanschaf van het product en alle toebehoren.

Ook met andere BMW modellen kun je bij ons terecht. Bekijk de mogelijkheden voor de BMW X1 Serie of Z4 Serie.

Wij helpen je graag

Heb je vragen of zoek je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer +31 (0)85 273 36 25 of via WhatsApp +31 (0)85 273 36 25. Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.

Meer over BMW X6 Serie

De BMW X6 is een luxueuze SUV die in 2008 door BMW in productie is genomen. Er zijn ondertussen al drie generaties vervaardigd.
Generatie 1: de E71 van 2008-2014.
Generatie 2: de F16 van 2014-2019
Generatie 3: de G06 vanaf 2019

Alle types hebben natuurlijk een storm aan ontwikkelingen doorgemaakt. Je zou rustig kunnen stellen dat er een ware aardverschuiving aan technieken, software varianten en mogelijkheden heeft plaatsgevonden binnen de ontwikkeling van de BMW X6-serie. De bestaande software omgeving is gewijzigd: van CIC naar CCC.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!
2