...
Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

Toont alle 2 resultaten

Android navigatie Mercedes B-Klasse

Voor een breed assortiment Android navigatie toestellen voor de Mercedes B-klasse ben je bij Car Audio Limburg aan het juiste adres. Mercedes is zich al decennia lang aan het ontwikkelen maar wij bij Car audio Limburg blijven niet achter. Wij groeien mee met verschillende software varianten van Android-producten zoals de Android mercedes B-klasse navigatie. Wij hebben voor elke portemonnee de juiste navigatie.

DE VOORDELEN VAN INBOUW NAVIGATIE

Benieuwd wat een ingebouwd navigatiesysteem voor jouw Mercedes B-Klasse kan betekenen? Naast het vergroten van je rijplezier door het luisteren van de favoriete muziek, zorgt een navigatiesysteem ook voor extra rijveiligheid met handsfree bellen. We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Gebruik maken van de functionaliteiten van Apple Carplay en Android Auto;
  • Ingebouwde bluetooth en WiFi;
  • Veilig handsfree bellen;
  • Genieten van je favoriete muziek op Deezer of Spotify.

NAVIGATIE INBOUWEN IN JOUW MERCEDES B-klasse

Heb je zelf 2 linkerhanden? Bij Car Audio Limburg kun je terecht voor het inbouwen van navigatie in jouw Mercedes B-Klasse. Maak gebruik van onze inbouwservice met ervaren monteurs en specialisten. Met de inbouwservice profiteer je van:

  • 1 jaar lang inbouwgarantie;
  • Gegarandeerde nette afwerking en werkende apparatuur;
  • Eenmalige kosten voor kabels, toebehoren en installatie;

Op zoek naar navigatie-oplossingen voor andere Mercedes Klasse? Ook voor de Mercedes A/GLA/CLA-Klasse, S-Klasse en C/GLC/V-Klasse kun je bij ons terecht.

Wij helpen je graag

Heb je vragen of zoek je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer +31 (0)85 273 36 25 of via WhatsApp +31 (0)85 273 36 25. Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!
2