...
Filteren
Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

Enig resultaat

Android navigatie Mercedes S-Klasse

Bij Car Audio Limburg hebben wij de beste Android navigatie toestellen voor de Mercedes S klasse. Mercedes is bezig met een constant proces van zichzelf ontwikkelen. En bij Car Audio Limburg doen wij niks anders. Door het ontwikkelen van verschillende Android producten zoals de Android Mercedes S klasse navigatie blijven wij met onze producten meegroeien. Zo zorgen wij dat voor elk budget een Mercedes S-Klasse navigatie is.

DE VOORDELEN VAN INBOUW NAVIGATIE

Voor de beste navigatie hoef je niet verder te kijken dan ons aanbod voor Mercedes S-Klasse navigatiesystemen. Deze Mercedes S-Klasse navigatie-oplossingen maken elke autorit fijner en veiliger door o.a. het hands-free bellen. We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Gebruik maken van de functionaliteiten van Apple Carplay en Android Auto;
  • Ingebouwde bluetooth en WiFi;
  • Veilig handsfree bellen;
  • Genieten van je favoriete muziek op Deezer of Spotify.

Meer rijplezier? Breid je Mercedes uit met een audio upgrade voor de beste kwaliteit muziek. Bekijk ook ons aanbod voor het beveiligen van je auto tegen ongewenste indringers.

NAVIGATIE INBOUWEN IN JOUW MERCEDES S-KLASSE

Ben je technisch niet heel handig? Bij Car Audio Limburg kunnen wij je hierbij helpen. Wij bouwen uw Mercedes S-Klasse navigatie in op een professionele wijze met onze inbouwservice. Met de inbouwservice profiteer je van:

  • 1 jaar lang inbouwgarantie;
  • Gegarandeerde nette afwerking en werkende apparatuur;
  • Eenmalige kosten voor kabels, toebehoren en installatie.

Wij helpen je graag

Heb je vragen of zoek je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, ons emailadres info@caraudiolimburg.nl, ons telefoonnummer +31 (0)85 273 36 25 of via WhatsApp +31 (0)85 273 36 25. Onze enthousiaste en ervaren experts helpen je graag.

Meer over de Mercedes S-Klasse

S-Klasse is de type-aanduiding van de topklasse van Mercedes Benz. De ‘S’ staat voor “Sonder” in het Duits en “super” in het Nederlands. De letter S werd oorspronkelijk achter de modelnaam geplaatst. Sinds 1991 gaat de ‘S’ aan de naam vooraf. Mercedes noemt haar topklasse in 1972 voor het eerst S-Klasse. Daarvoor werd de letter S toegevoegd aan de naam van duurdere modellen. Achteraf beschouwt Mercedes de topklasse gebouwd tussen 1965 en 1972 als de eigenlijke start van de S-Klasse en noemt deze serie nu “oude S-Klasse”.

Mercedes streeft er bij de S-Klasse naar leidend te zijn op de thema’s veiligheid, comfort, prestaties en betrouwbaarheid. Technische innovaties worden daarom traditioneel geïntroduceerd op de S-Klasse. Deze vinden na verloop van tijd vrijwel steeds hun weg naar kleinere modellen en worden overgenomen door andere merken. Voorbeelden zijn het ABS (1978), de airbag (1981) en het ESP, Electronic Stablity Program (1995). De S-Klasse is elk jaar de best verkochte topklasse auto van de wereld, soms met uitzondering van het jaar voorafgaand aan de onthulling van een nieuw type. Sinds 2005 is de W221 en vanaf 2013 de W222 S-klasse zeer gewild onder de Mercedes liefhebbers.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!
1