...

Zijn Alpine sound systemen goed?

Zijn Alpine sound systemen goed?

Het kiezen van een merk bij het kopen van een nieuw geluidssysteem voor uw auto kan een ontmoedigende taak zijn. Een van de favorieten onder audiofiele autobezitters is Alpine. Hun geluidssystemen zijn er goed, vooral de OEM auto specifieke oplossingen. Het merk maakt autospecifieke luidsprekeroplossingen die voor verschillende auto’s op maat worden ontwikkeld

Hun helder geluid en geweldige bas, gecombineerd met eenvoudige montage en duurzaamheid maakt dit merk de moeite waard om verliefd op te worden. In deze blob vertellen we u alles over Alpine-geluidssystemen, wat ze onderscheidt en waarom u erin moet investeren om de luidsprekerkwaliteit van uw auto te verbeteren.

Over Alpine Electronics

Zijn Alpine sound systemen goed?

 

Alpine is een bedrijf dat o.a gespecialiseerd is in geluidssystemen voor auto’s. Het bedrijf is gevestigd in Japan en bestaat al sinds 1978. Hoewel Alpine ook navigatiesystemen ontwikkeld, is zijn meest recente product de OEM-geluidssystemen die het voor verschillende auto’s produceert.

Het bedrijf werkt samen met verschillende bekende merken, waaronder BMW, Mercedes en Honda. Het werkt ook samen met Car Audio Limburg. Via dit partnerschap worden hoogwaardige OEM Alpine-autoluidsprekers rechtstreeks aan de klanten beschikbaar gesteld tegen betaalbare prijzen.

Wat maakt Alpine geluidssystemen goed?

De reden dat Alpine geluidssystemen als zo goed worden beschouwd, is dat het bedrijf boven alles aandacht besteedt aan de kwaliteit en installatie gemak. De luidsprekers van dit merk zijn ontworpen om zeer veelzijdig te zijn. In plaats van zich te concentreren op één aspect van audio en afbreuk te doen aan de rest, streeft Alpine naar een allesomvattende geweldige ervaring.

In tegenstelling tot andere merken biedt Alpine meer aanpasbaarheid bij elk van zijn modellen. U krijgt meer controle over hoe de audio in uw auto klinkt. De geluidskwaliteit van Alpine geluidssystemen zijn daardoor erg goed. De geluidssystemen van dit merk hebben een luider geluid, een betere betrouwbaarheid, weinig tot geen vervorming en een zeer helder geluid.

Niet alleen dat, maar ook de productie kwaliteit van de woofers en tweeters is buitengewoon. De grote verscheidenheid aan luidsprekertypes van Alpine betekent dat u heel gemakkelijk de perfecte pasvorm voor uw automodel kunt vinden.

Klanten geven de voorkeur aan OEM Alpine-luidsprekers vanwege hun uitstraling, finesse, eenvoud in montage en OEM look dat geen enkel ander merk zo lijkt te kunnen reproduceren.

Alpine OEM-specifieke luidsprekers

Benieuwd of er een Alpine car audio dealer bij mij in de buurt is? Car Audio Limburg biedt verschillende Alpine OEM-luidsprekers aan om het geluidssysteem van uw auto te upgraden. Onze Alpine collectie bevat middenklasse opties zoals het component luidsprekersysteem voor VW T6, het component luidsprekersysteem voor VW T6.1 en het component luidsprekersysteem voor de Mercedes Sprinter 907/910. Dit kan uitgebreid worden met een auto specifieke woofer en versterker.

Elk van deze modellen heeft geweldige specificaties die elke audiofiel zal waarderen. Elke set bestaat uit woofers met 165 mm deurluidsprekers die zijn uitgerust met stalen behuizing voor een duurzamere constructie. In de luidsprekers wordt een spreekspoel van 25 mm gebruikt in combinatie met grote magneten van hoge kwaliteit voor een geweldige audiokwaliteit.

De toevoeging van rubberen randen en een stalen mand voor de luidsprekers betekent dat ze na installatie geen centimeter verschuiven. De 28 mm tweeters die bij elk model worden geleverd, zijn ook zeer indrukwekkend. Met de neodymium magneten zorgen deze tweeters voor een optimale geluidskwaliteit in uw hele auto zonder enige vervorming.

De voor de tweeters gebruikte montage kapjes zijn ook akoestisch geoptimaliseerd, zodat er geen verlies aan geluidskwaliteit optreedt. Tevens passen deze exact op de desbetreffende locatie in uw auto. Met zulke geweldige specificaties zullen deze OEM-specifieke luidsprekers van Alpine de audiokwaliteit van uw auto drastisch verbeteren.

Zijn Alpine sound systemen goed?

 

 

Hoe installeert u uw Alpine geluidssysteem?

U kunt de Alpine geluidsinstallatie die u bij Car Audio Limburg hebt gekocht zelf installeren. Of u laat het aan onze experts over om dit voor u te doen. Om een afspraak te maken voor de installatie of om een offerte te krijgen, gaat u naar de Contactpagina op onze website en vult u uw gegevens in. Een specialist zal daarna snel contact met u opnemen.

 

 

Zijn Alpine sound systemen goed?

Last but not Least

Alpine geluidssystemen bieden een geweldige geluidskwaliteit en het feit dat ze gemaakt zijn voor specifieke automodellen, betekent dat de pasvorm en het uiterlijk perfect zijn. Met de meegeleverde kabels en schroeven zal de installatie van deze luidsprekers een koud kunstje zijn. En dit alles tegen een betaalbare prijs.

U krijgt heldere, vervormingsvrije en betrouwbare audio in uw auto als u upgrade naar een Alpine geluidssysteem. Dit merk levert echt het “Japanse kwaliteitsniveau” dat audiofielen verwachten van dit alom bekende Car Electronics merk.

 

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn dagelijks geopend van 13.30u tot 17.00u.

ONTDEK HET NU