...

Waarom een Rear Entertainment Systeem op de achterbank de perfecte aanvulling is voor uw familie-uitstapjes

 

 

Lange gezinsreizen kunnen saai worden, vooral voor kinderen. Gelukkig is daar een eenvoudige oplossing voor in de vorm van TV schermen voor de achterbank. Deze schermen passen aan de achterkant van de bestuurders- en bijrijdersstoel, zodat uw gezin tijdens een rit lekker interactief kan bezig zijn.

In veel nieuwe duurdere auto’s is een rear entertainment systeem voor de achterbank af-fabriek geïnstalleerd. Als dit bij u niet vooraf gemonteerd is kunt u vrij eenvoudig een aftermarket entertainmentsysteem voor de achterbank installeren.
Er zijn legio voordelen van zo’n systeem in je auto. Je kunt zakelijke vergaderingen bijwonen, film kijken, op internet surfen of onderweg spelletjes spelen. In dit kort overzicht vertellen we je precies waarom een entertainmentsysteem achterin de auto de perfecte aanvulling is in je auto:

 

Waarom een Rear Entertainment Systeem op de achterbank de perfecte aanvulling is voor uw familie-uitstapjes

Surfen op het internet

Een entertainmentsysteem achterin is ideaal om uw gezin te laten internetten zonder u tijdens het rijden te storen. Aangezien het scherm verbinding kan maken met de hotspot van je telefoon, en deze kan spiegelen kun je vrijwel hetzelfde doen en weergeven op deze multimedia schermen.

Deze rear entertainment schermen hebben ingebouwde Wifi , waardoor je de telefoon helemaal niet hoeft aan te sluiten. Je kunt gewoon rechtstreeks op internet surfen met deze slimme scherm .

Met dit entertainmentsysteem voor de achterbank hebt u toegang tot alle populaire apps zoals Youtube, Youtube Kids, Facebook, Twitter, Netflix, Ziggo, F1 TV en nog veel meer. Google Android heeft zoveel apps tot zijn beschikking dat het gezin zich geen seconde hoeft te vervelen tijdens de autorit. En als u tijdens de autorit zakelijke afspraken op afstand moet bijwonen, kan dat ook via het entertainmentsysteem.

Films streamen

Waarom een Rear Entertainment Systeem op de achterbank de perfecte aanvulling is voor uw familie-uitstapjes

Achterbank entertainmentsystemen voor auto’s ondersteunen meestal USB, SD-kaarten en HDMI. U kunt dus alle films of video’s die u wilt downloaden op een geheugenstick zetten , in het scherm steken en ze bekijken tijdens een autoritje. Omdat u ook op internet kunt surfen, staan platforms als Netflix en Amazon Prime tot uw beschikking.
De uitgebreide catalogi van films en tv-shows op deze platforms kunnen rechtstreeks naar het scherm van het entertainmentsysteem worden gestreamd. Andere applicaties zoals F1 TV, Ziggo, KPN, Videoland enz.  kunnen op het scherm worden geïnstalleerd.

Spelletjes spelen en Android-apps gebruiken

Tot slot is het voor kinderen een van de beste eigenschappen van de entertainmentsystemen voor de achterbank dat je erop kunt gamen. Deze schermen hebben HDMI-inputs, zodat elke console of mini-pc kan worden aangesloten. Zodra het systeem is geïnstalleerd, kunt u tijdens de autorit met het gezin elk gewenst spel spelen. De kinderen zullen dit geweldig vinden.

Omdat het entertainmentsysteem achterin op een Android platform draait, kunnen er ook mobiele games op worden geïnstalleerd. Het gaat niet alleen om spelletjes, want elke andere Android-app kan worden geïnstalleerd, inclusief google maps voor navigatie. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Waarom een Rear Entertainment Systeem op de achterbank de perfecte aanvulling is voor uw familie-uitstapjes

 

De beste entertainmentsystemen voor achterin in 2023

Car Audio Limburg heeft een van de beste collecties entertainmentsystemen voor achterin 2023 voor u samengebracht. Met gespecialiseerde opties beschikbaar voor elk automodel en -type, kunt u gemakkelijk de perfecte pasvorm voor uw voertuig vinden. Elk entertainmentsysteem maakt gebruik van Android OS waardoor u de meest gebruikte applicaties in de playstore kunt downloaden.

Waarom een Rear Entertainment Systeem op de achterbank de perfecte aanvulling is voor uw familie-uitstapjes

De audio-opties zijn ook super, aangezien u de ingebouwde luidsprekers kunt gebruiken, Bluetooth-hoofdtelefoons kunt aansluiten of het stereosysteem van de auto kunt gebruiken voor het beste geluid. Bovendien zijn de schermen erg dun, zodat de beschikbare ruimte efficiënt wordt gebruikt. Het beste van alles is dat het entertainmentsysteem achterin is uitgerust met een Touchscreen. Zo zijn er geen toetsenborden of afstandsbedieningen nodig.
Elk entertainmentsysteem achterin van Car Audio Limburg kan USB-sticks en SD-kaarten lezen en heeft ook een HDMI-slot. Met de komende toevoeging van een 14″ scherm optie, zullen de Car Audio Limburg achterbank entertainment systemen uw voertuig het gevoel geven van een theater.

Hoe uw rear entertainment systeem achterin te installeren

Weet u niet hoe u een entertainmentsysteem achterin moet installeren? Geen nood, want Car Audio Limburg biedt montage mogelijkheden aan voor al zijn producten.

Bezoek de Contactpagina om vandaag nog een afspraak te maken voor de installatie van uw TV schermen achter in uw auto. Bij de installatie krijgt u ook een installatiegarantie van één jaar. Alle accessoires die nodig zijn voor de installatie worden door Car Audio Limburg geleverd.

Last but not least

Een rear entertainment systeem achterin is een perfecte aanvulling op uw auto als u met het gezin op vakantie gaat . U hoeft zich geen zorgen te maken dat de passagiers zich gaan vervelen, want ze kunnen kijken wat ze maar willen tijdens de reis. Van gaming tot videostreaming, een entertainmentsysteem achterin maakt uw rit zeer aangenaam en interactief.
Omdat de schermen aan de achterkant van de voorstoelen zitten, hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat het uiterlijk van uw auto wordt verpest. Dus als u uw volgende roadtrip met het gezin spannender wilt maken, dan is het toevoegen van een entertainmentsysteem achterin uw auto de perfecte keuze naar een rit vol plezier.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn dagelijks geopend van 13.30u tot 17.00u.

ONTDEK HET NU