...

EEN NIEUW JAAR……EEN FRIS BEGIN???

Heel Nederland hunkert naar openheid.  Wanneer kunnen we weer uit eten, een terrasje pikken, een theater bezoeken, een evenement bijwonen of lekker shoppen? We zijn de beperkingen langzaam moe.

Ook Car Audio Limburg heeft de laatste maanden met beperkingen moeten werken. En ook wij hunkeren naar openheid en tevreden klanten. Ondanks de stillere periode hebben we niet stil gezeten.

Voor 2022 vinden er diverse veranderingen plaats en hebben we al wat aanpassingen gedaan binnen ons bedrijf, zodat we, nu we weer volledig opengaan, met frisse moed aan de slag kunnen voor onze klanten.

WAT HEEFT CAR AUDIO LIMBURG TE BIEDEN IN 2022?

  1. AUDIO UPGRADE OP MAAT!

Tegenwoordig zijn er zoveel merken en type auto’s op de markt met ieder een af-fabriek soundpakket. Helaas is de werkelijkheid, dat niet iedere eigenaar tevreden is met dit geluid. Dan ben je bij Car Audio Limburg aan het goede adres. Wij bieden mooie soundupgrades voor velen automerken en types. Deze upgrades bepalen we samen met de klant, met wat hij wil. Daarbij houden we rekening met de smaak van de klant, maar zeker ook met zijn beurs! Dus de klant bepaalt en Car Audio Limburg adviseert!

  1. GECERTIFICEERDE ALARMINSTALLATIES!

Wij bouwen ze in van klasse 1 t/m 5 en klasse TV. Tevens zijn wij sinds afgelopen jaar SCM bevoegd en daardoor een Kiwa erkend inbouwstation. Dat wil zeggen dat je na de montage de benodigde certificaten meekrijgt waar de verzekering om vraagt. Zowel op het product als op de inbouw geven wij 2 jaar garantie.

  1. REAR ENTERTAINMENT!

Wil je lekker ontspannen en rustig een lange reis maken? Wij hebben nu voertuig-specifieke Android tv-schermen in het assortiment om de kinderen of andere mede inzittenden te entertainen tijdens deze reis. Met vele audio- en video-mogelijkheden! Je krijgt alleen maar blije gezichten op de achterbank(en).

  1. BIG SCREENS! Geschikt voor BMW, MERCEDES en AUDI!

Verkrijgbaar met Android 10.0 en zelfs Android 11.0 software. Met grote, heldere en scherpe HD schermen, 4,6 of 8 GB werkgeheugen en 128 of 256GB opslagcapaciteit. Er is zelfs DRAADLOOS Carplay mogelijk. Voor meer rijgenot onderweg!

  1. PREMIUM DEALER ALPINE!

Car Audio Limburg is het afgelopen jaar EXCELLENT PARTNER van het merk ALPINE geworden.
Daarom hebben wij onze showroom mogen uitbreiden. Hier kun je nu exclusieve Alpine producten bekijken en beluisteren. In maart 2022 komt Alpine met nieuwe producten op het gebied van multimedia en carhifi. Houdt onze nieuwspagina in de gaten voor de releases.

  1. ALLES VOOR CAMPERS!

Ben je op zoek naar in- en opbouw mogelijkheden in en rond je camper? Car Audio Limburg biedt vele mogelijkheden om je rijcomfort, veiligheid en luxe te vergroten. Denk hierbij aan het inbouwen van campernavigatie, parkeersensoren, achteruitrij camera’s, alarminstallaties, audio upgrades, beveiligingssloten, trekhaken, luifels, schotelantennes e.d. Voor elk wat wils!

 

 

 

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!