...

CAR AUDIO LIMBURG BLIKT TERUG EN KIJKT VOORUIT!

Op het eind van ieder kalender jaar blikken veel mensen even terug maar ook vooruit.
Wat heeft 2022 ons gebracht? Wat zal 2023 ons brengen.

Wat heeft 2022 ons gebracht?

Voor iedereen was 2022 een uitzonderlijk jaar. De gevolgen van de coronacrisis, de oorlog in Oekraïne, de gestegen energieprijzen en de duurdere boodschappen zijn pijnlijk voelbaar voor iedereen. Ook voor ons.

Desondanks mag Car Audio Limburg vol tevredenheid terugkijken naar het afgelopen jaar. Veel klanten wisten ons te vinden en gingen met een goed gevoel naar huis.
Klant tevreden, dan zijn wij dat ook!!!

Onze plannen aan het begin van 2022 hebben goed uitgepakt.

  1. Door de nieuwe demokasten van Audison en Hertz in onze showroom hebben we veel sound upgrades naar tevredenheid van vele klanten kunnen monteren.
  2. Door onze SCM-certificering komen steeds meer mensen een alarminstallatie klasse 1 t/m 5 laten inbouwen met een bijbehorend certificaat.
  3. Door de nieuwe wand van Alpine in onze showroom hebben wij als Excellent Partner vele klanten kunnen overtuigen van de Alpine kwaliteit.
  4. Door de rear-entertainment schermen genieten nu veel kinderen tijdens een lange reis van hun favoriete filmpjes.
  5. Door het brede pakket aan in- en opbouwmogelijkheden van campers hebben we het rijcomfort, de veiligheid en de luxe van veel mensen kunnen vergroten.

Wat zal 2023 ons brengen?


We zitten niet stil. Regeren is vooruitzien.
Omdat veel klanten de komende tijd met een smallere beurs moeten proberen rond te komen hebben we voor het komende jaar enkele klantvriendelijke plannen bedacht.

  1. Specifieke doe-het-zelf audio pakketten voor jouw auto. Een betaalbaar kant en klaar pakket dat je zelf kunt inbouwen. Wij leveren een duidelijke handleiding erbij, zodat je zelf thuis aan de slag kunt gaan. Met gegarandeerd succes! Zo bespaar je de inbouwkosten.
  2. Voor auto’s, die al bekabelde Carplay of Android Auto hebben leveren we specifieke interfaceswaarmee je draadloos Netflix, Youtube, Ziggo kunt bekijken en beluisteren. Ook kun je andere apps eenvoudig installeren.
    De montage kun je heel gemakkelijk zelf doen. Plug en Play.
  3. Voor de liefhebbers breiden wij het assortiment uit met de nieuwe Forza versterker lijn van Audison. Veel vermogen, ultieme controle, nieuwe DSP tools en meer….

Even pauze.

Hard werken is niks mis mee. Maar tussen Kerst en Nieuwjaar gaan we een weekje in de winterslaap, zodat we in het nieuwe jaar met frisse moed en volle energie weer onze klanten tevreden kunnen stellen.

Onze werkplaats en showroom zijn gesloten van maandag 26 december tot en met
zondag 1 januari. Telefoons, e-mails en apps worden zo snel mogelijk in het nieuwe jaar beantwoord.

Car Audio Limburg wenst iedereen gezellige feestdagen en een gelukkig, maar vooral
gezond 2023 toe! We hopen in het nieuwe jaar weer heel veel klanten tevreden te stellen.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!