...

CAR AUDIO LIMBURG BLIJFT IN BEWEGING!!!

De vogeltjes vliegen vrolijk fluitend rond in deze zomerse tijden. Maar de tijd vliegt ook.
Het eerste halfjaar van 2022 zit er weer bijna op. In de afgelopen maanden heeft Car Audio Limburg niet stil gezeten. Naast de drukke dagelijkse werkzaamheden hebben we in ons bedrijf weer enkele klantvriendelijke veranderingen en aanpassingen gedaan. In deze nieuwsbrief willen we je daarvan op de hoogte brengen.

WE HANGEN DE VLAG UIT!!!

Kijk om je heen. Overal wordt er gevlagd voor de geslaagden. Hulde!!!
Ook Car Audio Limburg hangt de vlag uit. Maar dat heeft een andere reden.

Al jaren gaven veel klanten aan dat ons bedrijf op het grote bedrijventerrein van Lebe BC in Sittard niet zo goed vindbaar en zichtbaar was. Daarom hebben we sinds kort een vlag aan de voorgevel gehangen. Van veraf kun je nu zien waar onze showroom en werkplaats liggen.

ALPINE STAAT VOOR EMOTIE IN BEWEGING. CAR AUDIO LIMBURG OOK!!!

Sinds enkele maanden pronkt in onze showroom de Alpine wand. Car Audio Limburg is nog steeds de enige Premium dealer in onze regio van dit gerenommeerde Europese merk. Daar zijn we best trots op!
Trots, omdat hij zeer mooi oogt in onze showroom, maar ook trots, omdat we de klant van tevoren kunnen laten horen en zien wat hij kan verwachten. Veel klanten hebben daar inmiddels met veel plezier al kennis mee gemaakt. Dat stemt niet alleen de klant maar ook ons tevreden.

Inmiddels heeft Alpine weer diverse nieuwe toestellen op de markt gebracht.
Ze blijven vasthouden aan hun motto: in beweging blijven.

Car Audio Limburg zit ook niet stil. Wij bewegen mee. De laatste nieuwe toestellen kun je in onze speciale Alpine wand komen bekijken en beluisteren. Doe er je voordeel mee!

WIL JE GRAAG HOREN EN ZIEN WELK GELUID JE KOOPT? AUDIO UPGRADE OP MAAT!

In de afgelopen jaren hebben we steeds meer ervaren dat klanten graag van tevoren willen horen en zien wat ze precies kopen. Sinds deze maand heeft Car Audio Limburg daarom een speciale, unieke AUDISON-HERTZ wand in de showroom pronken. Beide Europese topproducten die we al jaren naar tevredenheid inbouwen.
Hij ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook zeer effectief. De klant kan zo direct horen, welk geluid hij kan verwachten. Geluid op maat!!! Kom gerust eens luisteren naar de diverse mogelijkheden. Zo voorkom je vooraf, dat je de verkeerde aankoop doet.

 

BEN JIJ AAN VAKANTIE TOE? CAR AUDIO LIMBURG OOK!!!

Het hele jaar door hebben we samen met ons personeel hard gewerkt om al onze klanten tevreden te stellen. Ook onze accu’s raken daardoor langzaam leeg en moeten weer even flink worden opgeladen. Vanaf maandag 8 augustus tot en met zondag 28 augustus zijn onze werkplaats en showroom gesloten. In deze periode zal de telefoon ook vakantie hebben. Email en apps worden zo snel mogelijk na onze rustperiode beantwoord. We hopen dat iedereen daar begrip voor heeft.

Car Audio Limburg wenst iedereen een hele fijne en zonnige vakantie toe!!!

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!