...

Hertz  the sound experience

Hertz is de eenheid van frequentie.
Deze frequentie weerspiegelt waar dit Italiaanse merk voor wil staan.
Namelijk van de merknaam tot de productkenmerken is het een prestatiegericht bedrijf.

Het enthousiasme voor muziek trilt binnen hun team en vormt de kern van alles wat ze doen. Door de jaren heen hebben ze een uitstekend team van getalenteerde en gepassioneerde ingenieurs opgebouwd. Die zetten zich volledig in voor het ontwerpen van producten op het hoogste niveau van audioprestaties.

Hun filosofie is een unieke combinatie van eersteklas geluid, levende traditie, ingenieuze innovatie en hoge kwaliteit. Dit alles gecombineerd in een complete productlijn voor de maximale tevredenheid van hun klanten.

TOTALITEIT

Herz levert een compleet assortiment om de sensatie van geluid van hoge kwaliteit te ervaren in elke situatie. Op deze manier komen ze tegemoet aan de behoefte van vele klanten.  Die zoeken vaak naar producten die perfect samenwerken. Dat is ook de reden, dat hun versterkers en luidsprekers op elkaar zijn afgestemd. Zo kan een systeem pas topprestaties leveren.

TRADITIE

De constante evolutie van hun kennis verrijkt de meest waardevolle menselijke hulpbron: ervaring. Deze ervaring, gecombineerd met diepgaande kennis houdt hun producten op absolute topniveaus. Altijd.

INNOVATIE

Hertz draagt aanzienlijk bij aan de ontwikkeling en vooruitgang.
Hun onderzoeksprogramma is grensverleggend. Daarom zijn continue innovaties voor hen gebruikelijk.
Ze voelen iedere dag de verantwoordelijkheid om voorop te blijven lopen.

KWALITEITSNORMEN

Om de hoge kwaliteitsnormen te bereiken, zijn ze niet tevreden met het testen van een monster van elke partij. Ze gebruiken de meest geavanceerde testinstrumenten om elk onderdeel te analyseren met een geautomatiseerd controleproces.
Dit gebeurt onder toezicht van hooggekwalificeerd personeel. Zij zijn een ISO 9901:2008 gecertificeerd bedrijf. Dit staat garant voor transparantie en professionaliteit.

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!
34