...

Verzenden

Onze prioriteit ligt bij het correct verwerken en snel afleveren van een bestelling. Wij streven naar snelheid, maar de echte levertijd is altijd afhankelijk van transporteurs, voorraden bij ons en onze leveranciers.

Leveringen in Nederland worden normaliter binnen 1 à 2 werkdagen afgeleverd en  in Europa binnen 2 à 3 werkdagen. Er zijn echter altijd omstandigheden waardoor de verwachte levertijd niet wordt gehaald. Je dient hier ten alle tijden rekening mee te houden wanneer je iets besteld.
Bijvoorbeeld vanwege feestdagen, tijdens de zomer periode, kerst en oud/nieuwjaarsdagen of bij calamiteiten in een bepaalde regio waardoor bezorging tijdelijk niet mogelijk is.

Dagelijkse leveringen

Er worden dagelijks pakketten door ons verzonden met PostNL, DHL en DPD. Wij doen ons uiterste best om uw zending de volgende werkdag te laten bezorgen. Wij versturen geen pakketten in het weekend.

Afhalen van Producten

Indien je producten wilt afhalen vragen wij je vriendelijk om vooraf de producten online te bestellen en online af te rekenen. Dit voorkomt wachttijden en de facturatie gaat geheel geautomatiseerd. Je ontvangt automatisch een e-mail wanneer de bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

Ben je niet in de gelegenheid om online te bestellen of wil je eerst de producten bekijken of meer informatie en advies? Neem dan contact met ons op.
Wij maken graag een afspraak met je voor een gedegen uitleg en een eventuele demonstratie.

producten
×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn dagelijks geopend van 13.30u tot 17.00u.

ONTDEK HET NU