...

Hertz CS 250 S2 subwoofer

159,00

Levertijd: Vóór 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Artikelnummer: CS 250 S2 Categorieën: ,

Beschrijving

Subwoofer

De nieuwe CS 250 s2 Cento subwoofer is de perfecte aanvulling op elk geluidssysteem, om ten volle te genieten van de authentieke Hertz Sound Experience! Het R & D-team, altijd in de voorhoede bij het zoeken naar innovatieve oplossingen, is er met niet-aflatende inspanning in geslaagd om zeer krachtige basfrequenties te verkrijgen uit ultracompacte verzegelde behuizingen , waarbij alle elektro-akoestische parameters worden geoptimaliseerd volgens de beoogde set: hoge prestaties met dozen vanaf 16 l. voor het 25 cm (10 in.) CS 250-model.De 2Ω enkele spreekspoelconfiguratie biedt maximale compatibiliteit met elk type versterking en een behuizing die meer dan één subwoofer herbergt.

De verminderde diepte, de compacte magnetische groep en het ontbreken van een achterste decompressiegatlaat de doos rond de subwoofer worden gevormd om een ​​diepte te krijgen die dicht bij die van een luidspreker ligt voor maximale installatievrijheid op elk type auto.

Het speciale koelsysteem van de zeslaagse spreekspoel houdt de bedrijfstemperatuur binnen een optimaal bereik, zelfs bij langdurige luistersessies met hoge akoestische druk.Een innovatief systeem van dynamische vloeistofoptimalisatie en turbulentievermindering , verkregen dankzij de spinondersteuning die werkt als een luchtgeleiding naar de ventilatiegaten op de mand, vermindert drastisch de akoestische vervormingen die worden gegenereerd door de luchtcompressie bij hoge excursies.De kegelgeometrie, de ophanging en de spin zijn ontworpen met behulp van FEM-simulaties (Finite Element Method) om de beste prestatieconfiguratie te verkrijgen die controle en lage vervormingen garandeert, zelfs bij hoge mechanische excursies van de mobiele groep.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Product: Subwoofer
Piekvermogen: 600 W
Continue vermogen: 300 W
Impedantie (Ohm): 2
Afmeting subwoofer: 250 mm
Gewicht: 8 Kg

 

Heb je vragen over het upgraden van je geluid. Wij helpen je graag. Neem gerust contact met ons op en laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

Indien gewenst kan Car Audio Limburg het professioneel voor je inbouwen, inclusief 1 jaar garantie. Klik op inbouw service voor meer info.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!