...

BOXMORE K200BMW S4.1 pasklare set voor BMW en Mini

999,00

Levertijd: Vóór 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Artikelnummer: Cal-BXMK200BMWS4.1 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Compleet 3-weg-luidspreker-systeem pasklaar BMW/MINI

Dit compleet 3-weg-luidspreker-systeem pasklaar BMW/MINI bevat o.a. de 100 mm BLOX adapters voor BMW Groot. Dat wil zeggen dat ze passend zijn voor de bijna alle BMW’s waar de speakers in de portieren zitten. Voor speakers in de hemel of hoedenplank zijn meestal de kleine adapter ringen benodigd.

Subliem geluid van dit compleet 3-weg-luidspreker-systeem pasklaar BMW/MINI

Blox specialist speakers voeren de top aan van het Boxmore luidspreker gamma. Met ongekend dynamische muziekweergave, natuurlijk klankkarakter en sublieme, realistische stemmenweergave zijn deze luidsprekers bij uitstek geschikt voorde meest kritische luisteraar.
Ongeacht het muziekgenre staan de specialist speakers garant voor een harmonisch geluidsbeeld dat staat als een huis. De handige Blox inbouwaccessoiresmaken het bovendien mogelijk om de luidsprekers perfect te integreren in het interieur van uw auto, zowel optisch als akoestisch.

Dit artikel bestaat ui:
1. hoogwaardige 20cm 4 Ohm Boxmore Unix subwoofers passend voor mijn alle BMW modellen vanaf
2004

2. 100 mm 2-weg shallow componenten systeem; tweeters en speakers.

3. Blox montageset voor K100 in BMW, Mini.

Tweeter | 20 mm Soft-Dome

20 mm tweeters hebben, vergeleken met grotere tweeters, beduidend minder last van bundeling op hoge frequenties. Bundeling is het effect waarbij de geluidsterkte afneemt bij hoge frequenties indien men onder een hoek naar een luidspreker luistert (off-axis). Juist in een auto levert dit verschijnsel problemen op. Vaak zitten det tweeters dusdanig gemonteerd dat dit een asymmetrisch geluidsbeeld oplevert.
Door het formaat van de dome klein te houden wordt de mate van bundeling beperkt en ontstaat een homogener geluidsbeeld met meer symmetrie.

Bovendien kunnen de tweeters door de geringe buitendiameter doorgaans beter achter de originele roosters geplaatst kunnen worden welke af-fabriek voorhanden zijn. Hier geldt dat optimale akoestische integratie kan worden bereikt door de tweeter zo dicht mogelijk bij het rooster te plaatsen. Deze roosters zijn doorgaans niet optimaal vorm gegeven en zijn bovendien vaak relatief klein. Daar waar een 25 mm dome al akoestisch gehinderd zou worden door de scherpe randen van een af-fabriek tweeter grille kan een 20 mm dome vaak nog relatief onbelemmerd zijn werk doen achter het zelfde rooster.

BMW Underseat Woofer | 4 Ohm Impedantie

De Boxmore UNIX woofers voor BMW combineren uitstekende pasvorm en akoestische parameters die geheel zijn aangepast op de diverse BMW modellen. De krachtige, geïnverteerde Neodym magneet zorgt ervoor dat de UNIX woofers ondanks de beperkte inbouwdiepte toch behoorlijk lucht kunnen verplaatsen. En mede dankzij de grote 50 mm spreekspoel is ook de eleKtrische belastbaarheid ruimschoots gewaarborgd.

De woofers van de BXMK200BMWS2.1 zijn pasklaar voor BMW en Mini en hebben een spreekspoel met een nominale impedantie van 4 Ohm. Er is ook een vergelijkbare set leverbaar met 2 Ohm Underseat Subwoofers.

Crossover | Flanksteilheid

De steilheid waarmee de woofer wordt gefilterd is instelbaar in 6 of 12 dB per octaaf. Zo kan het volume van het mid-hoog dat door de midwoofer wordt weergegeven optimaal worden aangepast aan de akoestische omstandigheden in de auto.

Crossover | Midrange Presence

Behalve de keuze tussen 6 of 12 dB per octaaf, is er de mogelijkheid om te kiezen voor een lichte boost van de middentonen. Door het selecteren van de 12 dB+ instelling wordt de zogenaamde ‘midrange presence’ functie geactiveerd. Hiermee wordt er extra nadruk op het stemmenbereik gelegd in het bereik tussen 1 en 3 KHz.
Let op! Door deze functie te activeren wordt de impedantie van de luidsprekers in het bereik van 1 – 3 Khz sterk verlaagd, de aangesloten versterker moet in dat geval tenminste 2 Ohm stabiel zijn.

Made in Germany

Alle Blox Specialist luidsprekers zijn ontwikkeld in Nederland en worden uitsluitend geproduceerd in Duitsland. Hierdoor zijn duurzaamheid, performance en afwerking van het hoogste niveau.

Wil je het toestel door ons professioneel laten inbouwen. Klik dan op inbouwservice.

Zijn er nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

We helpen je graag.

 

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!