...

Boxmore Blox Essential K200BMW S2.1 3-weg componenten systeem voor BMW – 2 Ohm

699,00

Levertijd: Vóór 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Artikelnummer: CAL-BXEK200BMWS2.1 Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

Boxmore Blox Essential K200BMW S2.1 -3-weg-componenten-systeem BMW-2Ohm

De Boxmore Blox Essential K200BMW S2.1 -3-weg-componenten-systeem BMW-2Ohm is PASKLAAR voor BMW en Mini. De set bevat o.a. de 100 mm BLOX adapters voor BMW Groot, dat wil zeggen dat ze passend zijn voor de bijne alle BMW’s waar de speakers in de portieren zitten. Voor speakers in de hemel of hoedenplank zijn meestal de kleine adapterringen benodigd.

Blox Essentials 2-weg 10 cm componenten systeem heeft een gepatenteerd montage systeem en hoogwaardige 20 mm Titanium Dome tweeters.

De luidsprekers uit de Blox Essentials lijn kenmerken zich door uitstekende prestaties op het gebied van klank en dynamiek. Er wordt gebruik gemaakt van een mix van hoogwaardige en traditionele materialen in een bewezen recept. Het resultaat is een transparante en natuurlijke weergave van het geluid dat bovendien krachtig en gedetailleerd is. De handige Blox inbouwaccessoiresmaken het bovendien mogelijk om de luidsprekers perfect te integreren in het interieur van uw auto, zowel optisch als akoestisch.

De 10 cm Blox luidsprekers zijn in dat opzicht een klasse apart. Dankzij het gepatenteerde montage systeem en het geavanceerde aansluitsysteem* biedt het modulaire systeem een ongekende hoeveelheid aan inbouwmogelijkheden. Dankzij de apart verkrijgbare adapters kunnen de Blox 100 luidsprekers naadloos worden geïntegreerd in een bijna eindeloze veelvoud van automerken en modellen.

Tweeter | 20 mm Titanium Dome

Doordat de snelheid van het geluid in titanium een stuk hoger ligt dan in traditionele materialen vinden membraanresonanties pas op veel hogere frequenties plaats. Zo ligt de eerste membraanresonantie van de Blox Essentials 20 mm tweeter boven de 20 Khz. Bovendien draagt de ‘snelheid’ van titanium in sterke mate bij aan de beperkte bundeling van de deze tweeter. De BXE-T20 tweeter speelt daardoor ook op hoge frequenties over een veel breder afstraalbereik dan vergelijkbare soft-dome tweeters.
Verder is de BXE-T20 niet voorzien van zogenaamde Ferrofluid, een magnetische vloeistof die veelal in tweeters gebruikt wordt om o.a. de belastbaarheid te verhogen. Doordat de titanium dome de warmte goed geleid zorgt deze voor uitstekende koeling en beschikt deze tweeter over uitstekende belastbaarheid, zónder ferrofluid.

Specificaties van de Boxmore K200BMW S2.1 -3-weg-componenten-systeem BMW-2Ohm:

  • rms vermogen 150W
  • impedantie 2 Ohm
  • spreekstoel 50mm
  • frame staal en kunststof
  • conus papier

Made in Germany

Alle Blox Specialist luidsprekers zijn ontwikkeld in Nederland en worden uitsluitend geproduceerd in Duitsland. Hierdoor zijn duurzaamheid, performance en afwerking van het hoogste niveau.

Wil je het toestel door ons professioneel laten inbouwen. Klik dan op inbouwservice.

Zijn er nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

We helpen je graag.

 

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!