...

Alpine KIT-R1MHU achteruitrijcamera behuizing

109,00

Levertijd: Vóór 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Artikelnummer: cal-KIT-R1MHU Categorieën: ,

Beschrijving

Alpine KIT-R1MHU achteruitrijcamera behuizing

De Alpine KIT-R1MHU achteruitrijcamera behuizing voor universele MH-voertuigen maakt een zeer schone en veelzijdige installatie van de Alpine HCE-C2100RD multiview-camera voor uw camper mogelijk.
De houder is volledig universeel en kan worden aangepast om de juiste hoek voor uw cameratoepassing te bereiken. Door het gebruik van UV- en weerbestendig kunststof kunnen wij zorgen voor een lange levensduur en een professionele uitstraling, die naadloos aansluit bij uw camper.

De waterdichte afdichtingen zorgen ervoor dat er geen regenwater in uw campercabine terechtkomt. Deze installatie is universeel en vereist dat u enkele gaten in de romp van uw camper boort. Compatibel met de HCE-C2100RD rijhulp camera.

Installatie opties van de Alpine KIT-R1MHU:

U kunt de basisplaat van de set aan de camperwand bevestigen met 4 kleine schroeven of met behulp van de lange draadbout, die tegelijkertijd dienst doet als kabeldoorvoer naar de binnenkant van het voertuig. Beide opties zijn volledig spatwaterdicht door een siliconen pakking aan de achterzijde van de montageplaat.

Compatibiliteit:

Het meest voorkomende gebruik van deze camera-installatiekit is voor achteruitkijk camera-toepassingen met de HCE-C2100RD. Het kan ook worden gebruikt voor de Alpine meerhoekcamera aan de voorkant HCE-C2600FD.

Voor meer info klik op alpine kit-r1mhu. 
Heb je nog vragen. Neem gerust contact met ons op. 
Wil je graag de camera door ons professioneel laten inbouwen. Klik dan op inbouwservice voor meer informatie.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!