...

Alpine DME-R1200 free-view digitale binnenspiegel

599,00

Levertijd: Vóór 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Artikelnummer: cal-dme-r1200 Categorieën: ,

Beschrijving

Alpine DME-R1200 freeview-digitale-binnenspiegel

De Alpine DME-R1200 freeview-digitale-binnenspiegel is de ideale oplossing voor auto’s met grijs kenteken, gesloten achterdeuren of campers.
Dankzij de meegeleverde HDR camera heeft heeft u nu panorama-zicht en kunt u alsnog alles zien wat er achter uw voertuig gebeurd in uw digitale binnenspiegel. Bijkomend voordeel is dat de dode-hoek geminimaliseerd wordt. En met een druk op de knop verandert de DME-R1200 in een normale spiegel. Hiermee wordt het display in een handomdraai tot een normale spiegel met volledig zicht over het interieur van voertuig.

HDR Nachtzicht

De DME-R1200 freeview binnenspiegel werkt ook ‘s nachts dankzij HDR camera technologie, met perfect contrast tussen de koplampen van andere auto’s en de donkere omgeving.

Full HD Beeldkwaliteit

De DME-R1200 beschikt over een briljant Full-HD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en biedt uitstekende beeldkwaliteit voor een perfect zicht bij helder daglicht. De meegeleverde achteruitrijcamera legt elk detail vast met 2 miljoen pixels en kan zowel binnen als buiten het voertuig worden geplaatst (afhankelijk van het feit of u al dan niet een achterruit hebt).

Montage Mogelijkheden

Er zijn verschillende Alpine installatiekits verkrijgbaar voor de meest populaire camper en bestelwagens. Hierdoor is montage nog eenvoudiger is nette afwerking gegarandeerd.

Andere Toepassingen voor de  Alpine DME-R1200 freeview-digitale-binnenspiegel

De toepassingsmogelijkheden voor de DME-R1200 binnenspiegel zijn haast eindeloos. Denk aan de voordelen voor landbouwvoertuigen, kleine vrachtwagens en foodtrucks, graafmachines en nog veel meer. Behalve de praktische voordelen speelt veiligheid hier natuurlijk een belangrijke rol.

Voor meer info klik op dme-r1200. Heb je nog vragen. Neem gerust contact met ons op. Wil je graag de camera door ons professioneel laten inbouwen. Klik dan op inbouwservice voor meer informatie.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!