...

Phoenix Gold, Innovation & Design for the future

Phoenix Gold begon rond 1985 als een accessoiremerk dat bedrading en andere accessoires maakte voor mobiele en thuisaudio-toepassingen. Enkele van hun eerste producten waren VHS tape re-winders, VHS speler covers, car audio power wires, car audio interconnect kabels en andere car audio installatie accessoires.

De eerste reeks mobiele versterkers werd rond 1990 geïntroduceerd met de MS-250 en MS-2125. Deze versterkers hadden printplaten die 24K verguld waren, waardoor het bedrijf de reputatie kreeg producten van hoge kwaliteit te produceren. Kort daarna brachten ze de MQ-430 uit, die werd gevolgd door de lancering van de M-serie (M25) en alle andere MS- en M-serie versterkers die ervoor zorgden dat het gesprek in de audiowereld over ons bleef gaan.

Zoals de meeste mobiele audiomerken heeft Phoenix Gold zich in de loop der jaren sterk ontwikkeld en vele veranderingen meegemaakt. Met een geschiedenis van design, innovatie en een liefde voor alles wat met audio te maken heeft, houdt Phoenix Gold het graag bij ons en positioneert zichzelf als een toonaangevend wereldwijd merk. Phoenix Gold blijft een aantal van de beste versterkers, luidsprekers en subwoofers op de markt maken.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.

×

WELKOM

Nog meer inspiratie nodig? Kom dan langs in onze showroom.
Wij zijn op werkdagen geopend van 13.30u tot 17.00u.

Ontdek het nu!
0