...

Kenwood DMX5020BTS digitale-media-ontvanger

369,99

Levertijd: Vóór 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Artikelnummer: CAL-DMX5020BTS Categorieën: ,

Beschrijving

Kenwood DMX5020BTS digitale-media-ontvanger.

De Kenwood DMX5020BTS digitale-media-ontvanger heeft een haarscherp en contrastrijk, capacitief 6.8″ inch aanraakscherm.

Je hebt ondersteuning van Apple CarPlay™ & Android Auto™ via USB aansluiting.
Daarnaast het je een geïntegreerde digitale radio DAB+ ontvanger & Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen.

Dit 2DIN apparaat heeft een geringe inbouw diepte voor een eenvoudige installatie.
Er is een achteruitrijcamera-ingang met parkeer hulplijnen.

Apple CarPlay is een veiligere manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Praat simpelweg met Siri of gebruik het KENWOOD aanraakscherm om via Apple Maps routebeschrijvingen te ontvangen, telefoongesprekken te voeren, uw voicemail te beluisteren, tekstberichten of WhatsApp berichten te beluisteren/versturen of naar radio, podcast of muziekdiensten te luisteren, terwijl u ondertussen op de weg kunt blijven letten. Ondersteunt vanaf iOS-versie (iOS 12.0 en hoger) navigatie-apps van derden zoals Google Maps™ en Waze™.

Android Auto is ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, zodat je zo min mogelijk wordt afgeleid en je op de weg kunt blijven concentreren. KENWOOD’s multimedia receivers combineren een intuïtieve spraakgestuurde interface met een groot touchscreen en superieure geluidskwaliteit, waardoor het de perfecte aanvulling is voor je leven in de auto. U kunt zelfs muziek van uw favoriete streamingdiensten zoals Deezer en Spotify beluisteren en bedienen. Navigeer naar waar je moet zijn met Google Maps of Waze.

Geschikte Android-telefoon met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app is nodig.

USB Mirroring for Android is de oplossing om het schermbeeld van je Android-smartphone te spiegelen en te bedienen op het aanraakscherm van je KENWOOD multimedia receiver. Je kunt zo genieten van al je favoriete apps op een groot scherm in combinatie met een indrukwekkende geluidskwaliteit. (compatibele Android telefoon vereist).
Voordat je begint, installeer je de gratis app “Mirroring OA for KENWOOD” op je smartphone en koppel je deze met de KENWOOD-receiver met een USB-kabel en Bluetooth.

Belangrijkste eigenschappen:

6.8″ WVGA met capacitive aanraakscherm met een levendig en dynamisch detailweergave. Bedieningstoetsen met witte verlichting
Ondersteuning van Apple CarPlay™ & Android Auto™ via USB aansluiting.
Ondersteunt ‘Android USB Mirroring’ voor het spiegelen van een Android smartphonescherm
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen.
Ondersteunt Bluetooth draadloos grasduinen.
3 RCA (2,0V) lijnuitgangen (voor / achter + subwoofer kanaal)
Optimale geluidsinstellingen met de geïntegreerde DSP, DTA, 13-band EQ, …
AV-ingang of camera-ingang (schakelbaar) / AV-uitgang
Achteruitrijcamera-ingang met parkeerhulplijnen
Toestel met geringe inbouwdiepte voor een vereenvoudigde installatie

Wilt U het toestel professioneel door ons laten inbouwen. Neem dan contact met ons op. https://www.caraudiolimburg.nl/contact/

Voor meer info over onze inbouw service klik op deze link.

Inbouwservice

Ben je niet zo handig? Wij installeren het voor je.