...

VOLVO AUDIO UPGRADE

 • XC90 2016 -->
 • |
 • XC60 2018 -->
 • |
 • XC40 2018 -->
 • |
 • V60 2019 -->
 • |
 • S90 2017 -->
 • |
 • S60 2019 -->
 • |

Wat gaan we doen?

Met passie en plezier voor hoogwaardige geluidsweergave gaan wij onderstaande componenten op professionele wijze monteren en afstellen.

 • DSP versterker
 • Luidsprekers (10)
 • Akoestisch dempen (voor en achter)
 • Passieve dubbele Subwoofer
 • Montagetijd 4 tot 5 dagen

Waarom Signature?

In deze uitbreiding worden kosten nog moeite bespaard om een zo mooi mogelijke klank te creëren. Een beleving, ervaring en ultiem geluksmoment voor elke Volvo eigenaar.

3.999,-

Interesse

Wat gaan we doen?

Met passie en plezier voor hoogwaardige geluidsweergave gaan wij onderstaande componenten op professionele wijze monteren en afstellen.

 • DSP versterker
 • Luidsprekers (8)
 • Akoestisch dempen (voor)
 • Passieve dubbele Subwoofer
 • Montagetijd 3 tot 4 dagen

Waarom Premium?

In deze uitbreiding wordt er, gekeken naar het budget, een zo mooi mogelijke klank gecreëerd. Een aanzienlijke verbetering met meer diepgang, klankbeleving en plezier.

2.499,-

Interesse

Wat gaan we doen?

Met passie en plezier voor hoogwaardige geluidsweergave gaan wij onderstaande componenten op professionele wijze monteren en afstellen.

 • High End actieve subwoofer
 • Bas remote control
 • Montagetijd 1 dag

Waarom Hifi?

In deze uitbreiding zorgen wij ervoor dat je lekker kan genieten van diepe volle bastonen. Bas moet je niet alleen horen maar ook voelen en dat is nu net hetgeen wat we met deze uitbreiding bereiken.

899,-

Interesse

Audio Upgrade VOLVO

De Volvo XC90 staat bekend als een icoon van Zweedse auto-engineering, die luxe, veiligheid en technologie op een elegante manier combineert. De XC90 is niet alleen een staaltje van geavanceerde technologie, maar ook een voorbeeld van Volvo's inzet voor duurzaamheid, met opties voor hybride en volledig elektrische aandrijvingen. Het karakter van de XC90 wordt gedefinieerd door zijn Scandinavisch design, dat minimalisme en functionaliteit hoog in het vaandel draagt. Het interieur is een toonbeeld van Zweeds vakmanschap, met comfortabele zitplaatsen, een intuïtieve lay-out en een touchscreen infotainmentsysteem dat makkelijk te gebruiken is. De Auto kan voorzien zijn van een High Performance, Harman Kardon of B&W audiosysteem. Voor de High Performance uitvoering hebben wij een audio upgrade ontwikkelend om de geluidsbeleving naar een hoger niveau te tillen.

Harman Kardon

De Volvo XC90 met een standaard speakersysteem speelt vaak beter dan menig andere auto. En toch past het naar onze mening totaal niet bij de afwerking van de auto. Overal komen we mooie details tegen, echter de standaard speakers waren naar onze mening. "de sluitpost van de begroting"! Weinig tot geen bas, nauwelijks controle, de afwikkeling kan echt beter.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkens staat bekend als een Premium Audio fabrikant. Hun specialisme in home audio is dan ook zeker goed. Echter in auto's merken wij toch een aantal zaken op. Zo missen wij vermogen en dus ook volume, detail en finesse. Daarbij speelt het geluid niet mooi in het midden en is het gehele frequentiebereik niet mooi in balans.

Wat past in mijn Volvo?

Veel Volvo modellen zijn qua speaker setup vergelijkbaar. Zo worden er in de meeste gevallen dezelfde stekkers, speaker aansluitingen en montage ringen gebruikt. Voor alle Volvo modellen hebben wij een online database beschikbaar om de compatibiliteit te kunnen controleren. Vul onderstaand Contactformulier in, dan kijken we graag wat er voor jou Volvo mogelijk is.

Lease-Auto

Zelfs als je Volvo geleased is kunnen wij een soundupgrade uitvoeren zonder garantie verlies op de auto zelf. Aangezien al onze componenten met originele stekkers, bevestigingsmaterialen en bekabeling gemonteerd worden ontstaat er dus geen afbreuk. Er wordt niet geknipt, gezaagd of geboord. Alles wordt op de originele plekken geschroefd.

Audio Upgrade SIGNATURE

Het SIGNATURE pakket is alleen geschikt voor Volvo met standaard High Performance.

Ons Signature pakket zal een ware transformatie teweegbrengen in de manier waarop u muziek en audio ervaart tijdens het rijden. Een superieure soundupgrade brengt niet alleen elke noot tot leven, maar verhoogt ook de algehele emotie en het genot van het autorijden. Voor diegenen onder ons die waarde hechten aan een kristalheldere, diepe en ruimtelijke geluidservaring, is dit het pakket wat daar uitstekend bij past. Gebruikmakend van hoogwaardige speakers, versterker(s), subwoofer(s) en montage componenten als hardware. En zoals dit pakket verdiend volledig samengesteld, gemonteerd, en afgesteld met de hoogste precisie.

1. Prachtige instrumenten

In deze uitbreiding zorgen wij ervoor dat alle speakers optimaal presteren. Dit door extra nadruk te leggen op de wijze van montage, demping en afstelling van de dsp versterker.

2. Veel detail en sprankeling

Door veel aandacht te besteden aan bv. akoestisch dempen van o.a. deuren zul je de muziek exact horen zoals het is bedoeld. Geen bijgeluiden, resonantie, trillingen enz.

3. OEM componenten

Al onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor Volvo. Dit betekend dat er optimaal rekening gehouden is met akoestiek, montage locaties, schroef en stekkerverbindingen en alle benodigde details.

4. Montage

Deze soundupgrade zal 4 tot 5 dagen in beslag nemen. Zodra de auto klaar is zullen wij contact met je opnemen en een moment voor oplevering inplannen. En natuurlijk gaan we dan samen luisteren en genieten.

Huidige situatie

Upgrade SIGNATURE

Prijs incl. montage

3.999,-

Audio Upgrade PREMIUM

Het PREMIUM pakket is alleen geschikt voor Volvo met standaard High Performance.

Ons Premium soundpakket voor uw Volvo vertegenwoordigt een prachtige upgrade voor liefhebbers van geluidskwaliteit die hun rijervaring naar een hoger niveau willen tillen zonder de bank te breken. Het is een slimme keuze voor de prijsbewuste consument die de geluidsbeleving in hun Volvo aanzienlijk wil verbeteren. Dit pakket, samengesteld uit hoogwaardige luidsprekers, subwoofers voor diepe bassen, en een DSP versterker die het geluid helder en zuiver overbrengt, zorgt ervoor dat elke noot en elk akkoord met kristalheldere precisie wordt weergegeven. En zoals elk pakket verdiend volledig samengesteld met de hoogste precisie.

1. Als goed goed genoeg is

Ons PREMIUM soundpakket is het levende bewijs dat hoogwaardig en betaalbaar hand in hand kunnen gaan. Het biedt een compromisloze geluidservaring die vergelijkbaar is met veel duurdere systemen, maar dan tegen een acceptabele prijs.

2. Prijsbewust

Prijsbewust zijn betekent niet dat u compromissen moet sluiten op kwaliteit of esthetiek. Ons Volvo PREMIUM pakket is ontworpen om een uitstekende balans te bieden tussen kwaliteit en je budget. Een investering in je dagelijks welzijn op de weg.

3. OEM componenten

Al onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor Volvo. Dit betekend dat er optimaal rekening gehouden is met akoestiek, montage locaties, schroef en stekkerverbindingen en alle benodigde details.

4. Montage

Deze soundupgrade zal 3 tot 4 dagen in beslag nemen. Zodra de auto klaar is zullen wij contact met je opnemen en een moment voor oplevering inplannen. En natuurlijk gaan we dan samen luisteren en genieten.

Huidige situatie

Upgrade PREMIUM

Prijs incl. montage

2.499,-

Audio Upgrade HIFI

Het HIFI pakket is geschikt voor Volvo met standaard High Performance of Harman Kardon.

Ons HiFi soundpakket voor uw Volvo met subwoofer uitbreiding zal een aanzienlijke verbetering van de geluidskwaliteit in uw auto betekenen. Deze upgrade is speciaal ontworpen voor autoliefhebbers die waarde hechten aan diepe, rijke bastonen en een volle luisterervaring tijdens het rijden. Het komt de beleving van de muziek enorm ten goede, waardoor elke rit een plezier wordt. Een subwoofer is specifiek ontworpen om lage frequenties weer te geven, wat resulteert in een voller en rijker geluid. En zoals elk pakket verdiend volledig samengesteld met de hoogste precisie.

1. Doeltreffend

Een subwoofer is een doeltreffende en relatief eenvoudige manier om de basprestaties in je audiosysteem te realiseren, en kan een groot verschil maken in de luisterervaring. Subwoofers zijn speciaal ontworpen om de lage frequenties reproduceren, die normale luidsprekers vaak niet kunnen bereiken.

2. Ruimte

Onze compacte subwoofer die speciaal is ontworpen voor autoliefhebbers die hun geluidssysteem willen upgraden zonder veel ruimte op te offeren. Deze innovatie is een antwoord op de groeiende vraag naar hoogwaardige audio-oplossingen die passen in de beperkte ruimtes.

3. Instelbaar

Met onze specifieke "remote control" kun je de subwoofer in ons HIFI pakket zelf naar eigen smaak afstellen. De muzikale voorkeuren en het comfort van je medereizigers kunnen anders zijn als die van jou. Een te krachtige bas kan voor sommigen overweldigend zijn, terwijl anderen er juist meer van willen.

4. Montage

Deze soundupgrade zal 1 dag in beslag nemen. Zodra de auto klaar is zullen wij contact met je opnemen en een moment voor oplevering inplannen. En natuurlijk gaan we dan samen luisteren en genieten.

Huidige situatie

Upgrade HIFI

Prijs incl. montage

899,-

Onze Audio PAKKETTEN

 • Laagdrempelig en Persoonlijke contact
 • 10 jaar garantie op ons werk
 • Showroom met luister ruimte
 • Modulaire pakketten

Een Audio uitbreiding van Car Audio Limburg is een beslissing die veel autoliefhebbers maken vanwege verschillende overtuigende redenen. Ten eerste staat Car Audio Limburg bekend om hun expertise en ervaring op het gebied van audio systemen. Het team bestaat uit gepassioneerde professionals die diepgaande kennis hebben van de nieuwste technologieën en trends. Deze expertise garandeert dat klanten niet alleen de beste producten ontvangen, maar ook advies en installatie van de hoogste kwaliteit.
Daarnaast biedt Car Audio Limburg een breed scala aan audio pakketten aan, die zijn ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften en voorkeuren van verschillende klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een basis upgrade van je huidige systeem, een high-end geluidservaring wilt creëren, of iets daartussenin, Car Audio Limburg heeft een oplossing die bij je past.

* Bovenstaande uitbreidingen zijn slechts het topje van de Ijsberg. Er is veel meer mogelijk dan op het eerste gezicht lijkt.

Neem contact met ons op

Onze klantenservice is van Ma - Vr van 8.30 uur tot 17.00 uur geopend

Contactformulier Algemeen